Blog

FEJLESZTÉS ALATT!

Kollár Brigitta vagyok, szakképzett táplálkozás tanácsadó. 30 kg-os fogyásom után életcélommá vált, hogy másoknak is segítsek fitten, egészségesen és magabiztosan élni.  Ezen az oldalon számos általam összeállított szakmai cikket olvashatsz a hatékony éledmódváltásról / fogyásról, amelyek segítenek Neked abban, hogy hogyan csináld jól az életmódváltást.  Folyamatosan hozok számotokra hasznos bejegyzéseket, ezek remek segítségek azok számára is, akik nem tudják a szolgáltatásaimat pénzért igénybe venni, de mégis szeretnének megfelelő segítséget kapni!

Szerinted igaz a mondás, hogy az vagy amit megeszel?
Ha pocsék reggelivel indítod a napot az az egész napodra kihathat. Egy jó reggeli energiával tölt fel és olyan reggelit érdemes választani, ami után 1-2 órával nem a falat kaparjuk éhségtől és a fáradtságtól. Most megosztok néhány tippet
hogyan választhatsz jól!Ha az ünnepek alatt felszaladt rád pár plusz kiló ne ess kétségbe! Együtt fogjuk ledolgozni az alábbi tanácsaim alapján. Sokan csak karácsony után jönnek rá, hogy hát még sem kellett volna hatszor repetázni a sütikből és másnapra eszméletlen rossz a közérzetük és puffadtnak érzik magukat. Táplálkozási szakértőként most megosztom veled, hogy hogyan...


A médiából rengeteget hallunk a maszkhasználatról na meg a kézmosásról, de hogy hogyan erősíthetjük immunrendszerünket táplálkozással? Erről semmit nem hallani, pedig legfontosabb lépcső! Vannak dolgok amivel gyengíteni és vannak dolgok amivel pont erősíteni tudod ellenálló képességed.
Az erős immunrendszert nem lehetetlen elérni csak egy kis...

A folyadékigény átlag felnőttek esetében 2,5 liter/nap, ami fizikai aktivitás, sport során és a hőség hatására tovább nő. Ebben természetesen a táplálékunkkal elfogyasztott víz is beleszámolható. Nagyon sokat segít a narancsbőr csökkentésében és a méregtelenítő folyamatokban is. A folyadékbevitel alapját a tiszta víz, szénsavmentes ásványvíz...

Ha szeretnél megismerni néhány olyan köret ötletet, amivel helyettesítheted az unalmassá vált sült krumplit és a hagyományos főtt rizst akkor ez a bejegyzés neked való! A következő percekben megismertetek veled néhány könnyed és alacsony szénhidráttartalmú köretet, ami akár neked eszedbe se jutott!
A fehér cukor helyettesítésére már számtalan tipp és termék létezik,
ám némelyik talán még károsabb is, mint a fehér méregnek nevezett cukor. Rengeteg egészséges alternatíva létezik, amiről lehet nem is tudsz, de most egy bejegyzésben össze szedem nektek a legjobbakat.Mivel 100%-osan elég nehéz kiiktatni a fehér cukrot az életünkből, de törekedhetünk rá, hogy mérsékeljük.
A mindennapokban nagyon sok rejtett cukor található, akár a bolti cukrozott saláta vagy tészta öntetekről/szószokról van szó, akár a light felirattal rendelkező gyümölcsös joghurtokról.


Nyújtásra edzés végén kerül sor, általában a statikus nyújtást szoktuk alkalmazni, ami annyit takar, hogy a nyújtó gyakorlatú pozíciókat hosszan tartod ki és úgy maradsz kb fél percig.

Szerinted igaz a mondás, hogy az vagy amit megeszel?
Ha pocsék reggelivel indítod a napot az az egész napodra kihathat. Egy jó reggeli energiával tölt fel és olyan reggelit érdemes választani, ami után 1-2 órával nem a falat kaparjuk éhségtől és a fáradtságtól. Most megosztok néhány tippet
hogyan választhatsz jól!

Honnan tudom, hogy fejlődtem, ha a mérleg ugyanannyi kilót mutat?
Őrület, hogy mennyire megszállottjai vagyunk a fogyásnak, igaz? Legtöbb embernek az egész életére rányomja bélyegét az a szám látványa, amelyet a mérlegen lát nap, mint nap.
Jó ha tudod: A kilók nem éppen a leghasznosabb jelei a fejlődésnek.
Ha éppen életmódváltásban vagy és most még...

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!