Blog

FEJLESZTÉS ALATT!

Kollár Brigitta vagyok, szakképzett táplálkozás tanácsadó. 30 kg-os fogyásom után életcélommá vált, hogy másoknak is segítsek fitten, egészségesen és magabiztosan élni.  Ezen az oldalon számos általam összeállított szakmai cikket olvashatsz a hatékony éledmódváltásról / fogyásról, amelyek segítenek Neked abban, hogy hogyan csináld jól az életmódváltást.  Folyamatosan hozok számotokra hasznos bejegyzéseket, ezek remek segítségek azok számára is, akik nem tudják a szolgáltatásaimat pénzért igénybe venni, de mégis szeretnének megfelelő segítséget kapni!


Ha szeretnél megismerni néhány olyan élelmiszert, amivel bővítheted a használható köretek listáját és már unod a sült krumplit és a főtt rizst, érdemes elolvasnod bejegyzésem.Ha az ünnepek alatt felszaladt rád pár plusz kiló ne ess kétségbe! Együtt fogjuk ledolgozni az alábbi tanácsaim alapján. Sokan csak karácsony után jönnek rá, hogy hát még sem kellett volna hatszor repetázni a sütikből és másnapra eszméletlen rossz a közérzetük és puffadtnak érzik magukat. Táplálkozási szakértőként most megosztom veled, hogy hogyan...


A médiából rengeteget hallunk a maszkhasználatról na meg a kézmosásról, de hogy hogyan erősíthetjük immunrendszerünket táplálkozással? Erről semmit nem hallani, pedig legfontosabb lépcső! Vannak dolgok amivel gyengíteni és vannak dolgok amivel pont erősíteni tudod ellenálló képességed.
Az erős immunrendszert nem lehetetlen elérni csak egy kis...

Szeptemberben újból becsengetnek az iskolákban és ismét aktuálissá válik, hogy mit vigyenek a gyerekek az uzsonnás dobozukba?
Mivel küszöböljük ki, hogy minden nap unalmas téliszalámis szendvicset vigyen a gyerek vagy valami cukros péksütit, mert nem volt kedvünk vagy éppen időnk neki valamit házilag készíteni?
Az iskolába való csomagolás nagyon...

A folyadékigény átlag felnőttek esetében 2,5 liter/nap, ami fizikai aktivitás, sport során és a hőség hatására tovább nő. Ebben természetesen a táplálékunkkal elfogyasztott víz is beleszámolható. Nagyon sokat segít a narancsbőr csökkentésében és a méregtelenítő folyamatokban is. A folyadékbevitel alapját a tiszta víz, szénsavmentes ásványvíz...


A médiából rengeteget hallunk a maszkhasználatról na meg a kézmosásról, de hogy hogyan erősíthetjük immunrendszerünket táplálkozással? -Erről semmit nem hallani, pedig legfontosabb lépcső! A koronavírus vagy bármely vírus és influenza súlyos szövődményeitől nem a maszk és nem a kijárási korlátozás fog megvédeni, hanem az erős immunrendszer. Vannak...
A fehér cukor helyettesítésére már számtalan tipp és termék létezik,
ám némelyik talán még károsabb is, mint a fehér méregnek nevezett cukor. Rengeteg egészséges alternatíva létezik, amiről lehet nem is tudsz, de most egy bejegyzésben össze szedem nektek a legjobbakat.Mivel 100%-osan elég nehéz kiiktatni a fehér cukrot az életünkből, de törekedhetünk rá, hogy mérsékeljük.
A mindennapokban nagyon sok rejtett cukor található, akár a bolti cukrozott saláta vagy tészta öntetekről/szószokról van szó, akár a light felirattal rendelkező gyümölcsös joghurtokról.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!