Programok & Közösség


ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM  CSOMAG

4 hetes életmódváltó program csomag ajándék 80 oldalas életmódváltó könyvvel a táplálékkiegészítő csomagod mellé, amelyben mintaétrendet, otthoni hatékony edzéstervet és rengeteg receptet is találsz. Nem tudod mit egyél reggelire, tízóraira, ebédre, uzsira vagy vacsorára? Pár kilót fogynál vagy súlytartás esetleg izmosodás / hízás a célod? Vagy csak szereted a kihívásokat? Vágjunk bele együtt életmódváltásod első  4 hetébe!
Csináld végig a programot, csatlakozz a zárt közösséghez és nyerj értékes ajándékokat.
 KARCSÚSÍTÓ PROGRAM CSOMAG
4 hetes karcsúsító program csomag  ajándék 
80 oldalas életmódváltó könyvvel  a táplálékkiegészítő csomagod mellé, amelyben mintaétrendet, otthoni hatékony edzéstervet és
rengeteg receptet is találsz. Nagyobb súlyfelesleged van? Folyton éhes vagy?  Hatékony és látványos zsírégetést szeretnél? Akkor ez a te csomagod!  Havonta akár 5 kg-al is kevesebbet mutathat a mérleg.
Mindezt te is elérheted egészségesen. Az egyedi zsírégetőink segítenek neked eltávolítani a letapadt zsírpárnákat, csökkentik az étvágyat és megadják neked azt a plusz löketet, amelyre szükséged van. Csináld végig a programot, csatlakozz a zárt közösséghez és nyerj értékes ajándékokat.


NARANCSBŐR  PROGRAM CSOMAG
4 hetes narancsbőr elleni program csomag ajándék 
80 oldalas életmódváltó könyvvel a  táplálékkiegészítő csomagod mellé, amelyben  erre a problémára megoldást nyújtó otthoni hatékony  edzéstervet, mintaétrendet és rengeteg egészséges receptet találsz. A csomag tartalmazza új  Collagen Liquid termékünket, amely a nagybetűs NŐK szépségitala. A kollagén hozzájárul az egészséges bőr, körmök és haj megőrzéséhez és látványos növekedéséhez. Gondoskodik az ízületek egészségéről. Javítja a bőr rugalmasságát, kisimítja az apró ráncokat és enyhíti a pigmentfoltokat. Vissza szeretnéd nyerni bőröd rugalmasságát/feszességét? Szeretnéd hajad/körmöd ragyogását visszanyerni/fenntartani? Szeretnéd az apró ráncaidat eltüntetni?
A bőr nagyobb fogyás következtében megereszkedhet, a kollagén ennek megakadályozásában segít.
Légy egészséges. Légy fitt. Légy szexi! 

CSOPORT:

FITTEN EGÉSZ ÉVBEN KOLLYVAL
96.000+  tag

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!