Kilók harca 5-8.hét

Kezdd el már holnap a KILÓK HARCA programot, hogy 4 hét múlva közelebb legyél az álmodhoz, mint valaha!


Folytasd a valódi változáshoz vezető utat Kollár Brigitta táplálkozás tanácsadó újabb programjával. Szintet lépünk a kilók eltüntetésében, és az első programhoz hasonlóan finom ételek és a hétköznapokban is kivitelezhető edzésprogram mellett esünk neki az utolsó kilóknak! Újabb étrend, újabb edzésprogram és újabb kalandok várnak rád! Örülök, hogy itt vagy! Gyere, folytassuk együtt!


Mit rejt a 112 oldalas KILÓK HARCA 5-8. HÉT e-bookja?
✓ Új bevásárlólistát a programhoz
✓ Új mintaétrendet
✓ Otthoni alakformáló mozgásterv 2. részét
 Könnyedén elkészíthető, teljes értékű, energiát adó ételeket/desszerteket.
✓ Fejlődési táblázatokat
Táplálékkiegészítő ajánlást
Motivációt

4 hét alatt 3-6kg-ot is fogyhatsz egészségesen.

Nem fogsz tartós eredményt elérni koplalással, csodát ígérő villámdiétákkal! A fogyás titka a tudatosan felépített edzésterv, és a minőségi táplálkozás. Ezen alappillérek hiányában sosem fogjuk elérni vagy éppen megtartani a kívánt testsúlyt, ám bizonyos kiegészítőkkel rásegíthetünk a fogyásra, főleg ha a lassú anyagcsere miatt az nem indul be. Ebben komplexen segít a KILÓK HARCA program, amelyben szereplő  kiegészítő termékeket is úgy válogattuk össze, hogy az a legjobb időben a legjobbat tudja neked nyújtani és kihozni belőled.
A programhoz 2db Kolly Fitness rostot és kollagént tartalmazó fehérjére mindenképp szükséged lesz, ezt kedvezményesen szerezheted be az e-book megvásárlása után!

Nem csak megterveztem  a számodra tökéletes életmódváltó programot, hanem végig is kísérlek rajta! Soha nem maradsz egyedül, hiszen Magyarország egyik legnagyobb életmódváltó csoportja áll majd mögötted nap, mint nap, ahova ITT csatlakozhatsz.


Milyen ételekkel találkozol ebben a programban?
Itt egy kis betekintés:

A KILÓK HARCA nem csupán egy snassz mintaétrend, amit bárhol utánad hajítanak!
A program megtanítja Neked az életmódváltás lépéseit. Segít kialakítani a helyes táplálkozást, megismerteti veled a testmozgás szeretetét, más szavakkal: egy életre szóló egészségmegőrző hozzáállást sajátítasz el.
 A helytelen táplálkozási és életmódbeli szokásaid elhagyására sarkall, és rengeteg tanáccsal valamint recepttel is gazdagodsz a program végére, melyeket egyszerűen és költséghatékonyan bevezethetsz
a mindennapjaidba.

A 4 hetes kilók harca programot étrenddel és edzéstervvel  MOST 8590 Ft-ért beszerezheted!  Fizetés után az e-bookot 48 órán belül csatoljuk e-mailben!


Tiéd lesz a következő átalakulás?


A programot 18 éven felülieknek ajánljuk! A program vegyes táplálkozású nőknek segít a megfelelő életmód kialakításában.
FIGYELEM! A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát e-book esetében, hiszen szellemi értéknek minősül és lehetővé válik a szerzői jogi védelem alá eső termék használata, többszörözése.


A programban szereplő étrend mintaétrend. A benne lévő ételek többsége húst, halat, glutént, laktózt, tojást is tartalmaz. Ételérzékenység, hormonbetegség, várandóság és szoptatás esetén a program nem alkalmazható. A mintaétrend olyan átlagemberekre lett megalkotva, akik szellemi munkát vagy könnyű fizikai munkát végeznek és mellette a programfüzetben leírt edzésprogramot csinálják vagy legalább heti 2-3x könnyű mozgásformát végeznek. Amennyiben az aktivitás ennél jelentősen nagyobb vagy ennél jóval kisebb, akkor a program mennyiségei nem lesznek megfelelőek a súlycsökkentéshez. Ilyen esetben válassz személyre szabott étrendet. Részletek ITT.)