Egyszerű tepsis egytálétel

Hozzávalók 2 adaghoz:
-500g krumpli felkarikázva
-10g organikus kókuszolaj a krumplihoz
-250g csirkemell csíkokra vágva
-10g organikus kókuszolaj a hús sütéséhez
-60g 12%-os tejföl elkeverve zöldfűszerekkel és sóval
-Tetszőleges zöldségek ( itt salátamix és kovászos uborka)
Elkészítés:
A krumplit felkarikázzuk, tetszőlegesen fűszerezzük és átforgatjuk 10g kókuszolajjal. Sütőpapíros tepsiben ropogósra sütjük.
(Én a csirkét megsütöttem már tegnap és dobozoltam:
250g csirkemellett fűszerezek tetszés szerint és 10g kókuszolajon megsütöm serpenyőben)
Amikor a krumpli már majdnem kész, akkor összekeverem a csirkével és egyben a sütőben még pár percig sütöm.
Elkészítem az öntetet: 60g tejföl elkeverve sóval és zöldfűszerekkel.
Az ételt sok sok zöldséggel tálalom :)
Nagyon finom és laktató.
Tápérték:
1 adag:
479 kcal, 17g zsír, 48g szénhidrát, 34g fehérje
