Bikini body program

Legyél nyárra a legjobb önmagad!


Készülj a nyaralásodra könnyedén Kollár Brigitta táplálkozás szakember 4 hetes programjával!

Bikini Body étrendemmel a vegyesen táplálkozó nőknek szeretnék segítséget nyújtani a bomba forma eléréséhez! Kezdd el már holnap a Bikini Body Programot, hogy 4 hét múlva közelebb legyél a nyári alakodhoz, mint valaha!
A 82 oldalas e-bookot nyomtatható formában kapod meg.
Minden benne található étel egészséges, tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, de egyszerű,
 bárki el tudja készíteni.
A programhoz szükséged lesz 2db Kolly fitness tetszőleges ízű Fit Whey termékre, hiszen ez az étrendbe van illesztve. A különleges fehérjék hozzáadott rosttal, kollagénnel és emésztőenzimekkel támogatják diétád. A termékeket a mintaétrend vásárlása után kedvezményesen szerezheted be.⠀

82 oldalas e-book Grammra pontos mintaétrend  Otthoni hatékony edzésterv  |  Motivációs táblázatok

Az ebook a diétás étrenden kívül tartalmaz otthoni edzésprogramot is, amely alkalmanként 20-30 percet vesz igénybe és nincs szükség hozzá eszközökre!  • 4 hetes intenzív átfogó program finom ételekkel és látványos eredményekkel
  • Belföldről és külföldről egyaránt csatlakozhatsz
  • Neked ajánlom, ha időt szeretnél spórolni
  • Neked való, ha otthonról tudod csak megoldani az edzéseket
  • Neked ajánlom, ha egyszerű mégis hatékony megoldásra vágysz
  • Ajánlom, ha narancsbőrödön szeretnél javítani
  • Ha szeretnéd, hogy jobb legyen a stressztűrő képességed 
  • Ha szeretnéd, hogy  kevésbé legyél fáradékony
  • Ha szeretnéd gyorsítani az anyagcseréd
  • Ha szeretnéd felvenni a harcot a háton lévő hájhurkákkal és az integetőhájjal szemben   

4 hét alatt 3-6kg-ot is fogyhatsz egészségesen.

A komplex 4 hetes programot étrenddel és edzéstervvel  MOST 6000 Ft-ért beszerezheted!  Fizetés után az ebookot 48 órán belül csatoljuk e-mailben!


Tiéd lesz a következő átalakulás?


A programot 18 éven felülieknek ajánljuk! A program vegyes táplálkozású nőknek segít a megfelelő életmód kialakításában.
FIGYELEM! A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát e-book esetében, hiszen szellemi értéknek minősül és lehetővé válik a szerzői jogi védelem alá eső termék használata, többszörözése. 


A programban szereplő étrend mintaétrend. A benne lévő ételek többsége húst, halat, glutént, laktózt, tojást is tartalmaz. Ételérzékenység, hormonbetegség, várandóság és szoptatás esetén a program nem alkalmazható. A mintaétrend olyan átlagemberekre lett megalkotva, akik szellemi munkát vagy könnyű fizikai munkát végeznek és mellette a programfüzetben leírt edzésprogramot csinálják. Amennyiben az aktivitás ennél jelentősen nagyobb vagy ennél jóval kisebb, akkor a program mennyiségei nem lesznek megfelelőek a súlycsökkentéshez. Ilyen esetben válassz személyre szabott étrendet. Részletek ITT.)