Lusta rántott hús jégsalátával és házi öntettel

2019.04.30



Hozzávalók:
150g vékonyra vágott csirkemell
50g teljeskiőrlésű panírmorzsa (tescoban vagy sparban beszerezhető 200-250 Ft közötti áron)

sütéshez: 15g kókuszolaj

Elkészítés:
A rántott húst gondolom mindenki szereti, de én kétszer is meggondolom készítek-e, mert akarom-e a velejáró felfordulást és káoszt a konyhában amit a tojásos, a lisztes és a zsemlemorzsás tányérok adnak a konyhapulton? 
De aztán felfedeztem, hogy ezt eltudom készíteni lustán is, hogy a vékony hús szeleteket megmosom, amiért vizes így jól tapad rá a teljeskiőrlésű panírmorzsa és már süthető is forró kókuszolajban. Teljesen olyan, mint az igazi. 

Öntet:
80g natúr joghurt
tetszőleges fűszerek:
só, bors, pirospaprika, fokhagymapor, esetleg kapor.
/ Ha jobban tzatziki öntetesre szeretnéd, akkor turmixolj bele még kigyóuborkát is./
Már önthető is le vele a jégsalátánk tetszőleges zöldségekkel feldobva. 




Tápérték:
558 kcal, 44g fehérje, 37g szénhidrát, 24g zsír 


Készítsd el receptem és használd a #kollyfitness hashtaget!