Bikini Body program E-BOOK

Nincs raktáron

82 oldalas e-book nyomtatható formában. Minden benne található étel egészséges, tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, de egyszerű, bárki el tudja készíteni.

⠀Fizetés után az e-bookot 48 órán belül csatoljuk
e-mailben!

6 000 Ft

FIGYELEM!
A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát ebben a termék esetében, hiszen szellemi értéknek minősül és lehetővé válik a szerzői jogi védelem alá eső termék használata, többszörözése. Készülj a nyaralásodra könnyedén Kollár Brigitta táplálkozás szakember 4 hetes programjával!

Bikini Body étrendemmel a vegyesen táplálkozó nőknek szeretnék segítséget nyújtani a bomba forma eléréséhez! Kezdd el már holnap a Bikini Body Programot, hogy 4 hét közelebb legyél a nyári alakodhoz, mint valaha!
A 82 oldalas e-bookot nyomtatható formában kapod meg.
Minden benne található étel egészséges, tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, de egyszerű,
bárki el tudja készíteni.
A programhoz szükséged lesz 2db Kolly fitness tetszőleges ízű Fit Whey termékre, hiszen ez az étrendbe van illesztve. A különleges fehérjék hozzáadott rosttal, kollagénnel és emésztőenzimekkel támogatják diétád. A termékeket a mintaétrend vásárlása után kedvezményesen szerezheted be.⠀

82 oldalas ebook | Grammra pontos mintaétrend | Otthoni hatékony edzésterv | Motivációs táblázatok 

4 hét alatt akár 3-6kg-ot is fogyhatsz egészségesen.

A programot 18 éven felülieknek ajánljuk! A program vegyes táplálkozású embereknek segít a megfelelő életmód kialakításában. A programban szereplő étrend mintaétrend. Ételérzékenység, hormonbetegség, várandóság és szoptatás esetén a program nem alkalmazható. A mintaétrend olyan átlagemberekre lett megalkotva, akik szellemi munkát vagy könnyű fizikai munkát végeznek és mellette a programfüzetben leírt edzésprogramot csinálják. Amennyiben az aktivitás ennél jelentősen nagyobb vagy ennél jóval kisebb, akkor a program mennyiségei nem lesznek megfelelőek a súlycsökkentéshez. Ilyen esetben válassz személyre szabott étrendet. Részletek ITT.)