TOP 4 egyszerű diétás fagyi recept

4 legjobb otthon elkészíthető diétás fagyi recept

Csokis-Mogyorókrémes fagylalt
Hozzávalók:
2db közepes banán
50ml kókusztej
40g Kolly Fitness csokis mogyorókrém- hozzáadott cukor nélkül
(itt találod)
15g picikre tört étcsokoládé / reszelt étcsokoládé
Elkészítés:
A banánt karikázzuk kisebbekre és tegyük egy turmixgépbe.
Adjuk hozzá a 30g Kolly fitness csokis-mogyorókrémet és a kókusztejet. Turmixoljuk össze, hogy egy krémes állagot kapjunk. Az elkészült masszát öntsük egy dobozba, keverjük el az étcsokoládé darabokkal és tegyük fagyasztóba minimum 3-4 órára. Célszerű félóránként villával kissé átkeverni, hogy kanalazható állaga legyen a végén.

Vaníliás-kókuszos álom
Hozzávalók:
25g Kolly fitness Fit Whey vaníliás fehérjepor ( itt találod)
150g zsírszegény krémes túró
eritrit/stevia
néhány evőkanál víz (elhagyható)
15g kókuszreszelék
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan elkeverjük vagy összeturmixoljuk, majd egy fagyis dobozban berakjuk a fagyasztóba 4-5 órára. Célszerű félóránként villával kissé átkeverni, hogy kanalazható állaga legyen a végén.

Epres -fehércsokis protein fagyi
Hozzávalók:
- 300 g eper
- 25g Kolly fitness eper-fehércsokis fit whey fehérjepor ( itt találod)
- 1 nagy doboz natúr görög joghurt
Elkészítés:
Az epret megtiszítjuk, felkockázzuk és egy turmixgépbe alaposan összedolgozzuk a joghurttal és fehérjeporral.
Az elkészült masszát öntsük egy dobozba és tegyük fagyasztóba minimum 3-4 órára. Célszerű félóránként villával kissé átkeverni, hogy kanalazható állaga legyen a végén.

Tejcsoki ízű fitt fagylalt
Hozzávalók:
2db közepes banán
50ml kókusztej
40g Kolly Fitness mogyorókrém- hozzáadott cukor nélkül
(itt találod)
15g apróra tört mogyoró
Elkészítés:
A banánt karikázzuk kisebbekre és tegyük egy turmixgépbe.
Adjuk hozzá a 30g Kolly fitness mogyorókrémet és a kókusztejet. Turmixoljuk össze, hogy egy krémes állagot kapjunk. Az elkészült masszát öntsük egy dobozba, keverjük el a mogyoró darabokkal és tegyük fagyasztóba minimum 3-4 órára. Célszerű félóránként villával kissé átkeverni, hogy kanalazható állaga legyen a végén.