Sütőzacskós finomság

Hozzávalók:
300g krumpli
2db csirkecomb
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3db répa, paradicsom
fűszerek

Elkészítés:
A csirkecombot a fűszersóval befűszerezzük, a bőre alatt is!
A fokhagymát megpucoljuk, felvágjuk, majd a combok bőre alá elszórjuk.
Ezután húsunk mehet a sütőzacskóba.
A burgonyát, hagymát és répát megtisztítjuk, megmossuk, tetszés szerint felvágjuk.
A combok mellé betesszük a zacskóba, enyhén meghintjük a csirke fűszersóval. Ezután lezárjuk a zacskót, kiszurkáljuk itt-ott villa segítségével, tepsibe helyezzük, és ZSIRADÉK NÉLKÜL finom, omlósra sütjük.
Kb. fél óra elteltével, mikor látjuk, hogy megpárolódott, óvatosan kivágjuk a zacskót, és a tartalmát a tepsibe öntjük, pár percig még visszatesszük ételünket pirulni, majd ha kész, tálaljuk.