Kosár
0
0 Ft
Hozzávalók 2 adaghoz:
▫️100g durum tészta / teljeskiőrlésű tészta
▫️300g bőrös lazacfilé
▫️150ml 10%-os főzőtejszín
▫️150g spenótlevél
▫️ízlés szerint kapor, só, bors
Elkészítés:
A tésztát készre főzzük.
A lazacfilét megmossuk és sütőpapíros tepsiben az egész darabot egybe megsütjük. Amikor kész kis darabokra vágjuk.
Egy serpenyőben a spenótot megpirítjuk. Amikor már összeesett hozzáadjuk a lazacot és felöntjük tejszínnel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lefedve hagyjuk még kicsit a tűzön. A végén adjuk hozzá a főtt tésztát és keverjük össze. Jó étvágyat 🥰
Tápérték(1 adag)
593 kcal, 33g zsír, 36g szénhidrát, 35g fehérje