EGY NŐ DIÉTÁS NAPLÓJA

2019.03.13Kedves Naplóm! 

 Ma elkezdtem fogyókúrázni mert le akarok adni nyolc kilót. Az orvos azt tanácsolta vezessek naplót, amibe feljegyzem hogy mit eszek és milyen lelkiállapotban vagyok. Olyan lelkes vagyok mintha újra tinédzser lennék. Tudom hogy szenvedni fogok a diétától, de amikor majd bele bírom préselni magam a kis fekete sztreccs-ruhámba, minden tökéletes lesz.

Első nap:
 Egy darab túró és egy csésze diétás zabpehely. Csodás a humorom, amitől máris könnyebbnek érzem magam. Talán egy kis fejfájás...

Második nap:  Egy laza saláta, egy üres pirítós és egy pohár joghurt. Továbbra is csodásan érzem magam. Lehet hogy egy kicsit erősebben fáj a fejem, de nincs olyan amit egy aszpirin meg ne oldana.

Harmadik nap: Az éjszaka közepén furcsa zajra ébredtem... Azt hittem tolvaj van a lakásban, de rájöttem hogy a gyomrom az. Ittam egy liter teát... és az éjszaka hátralevő részében folyamatosan pisilni jártam. Megjegyzés: Tea törölve.

Negyedik nap: Kezdem utálni a salátát. Úgy érzem magam mint egy legelő tehén. Kicsit ideges vagyok.... talán az időjárás miatt. A fejemben mintha nagydobot vernének teljes erővel. A kolléganőm ebéd után megzabált három szelet almás pitét,... de én ellenálltam. Megjegyzés: ... UTÁLOM a kolléganőmet!!!

Ötödik nap: Esküszöm ha csak egy darabka túrót is meglátok, HÁNYNOM KELL!!! Az ebédem egy saláta volt, ami úgy tűnt mintha egyenesen beleröhögött volna a képembe... Nyugi, összpontosíts! Vettem egy magazint Kate Moss-al a címlapon. Most ő a z ideálom. Nem térhetek le az útról!

Hatodik nap: Élő halott vagyok. Szinte semmit nem aludtam és mikor végre sikerült elszenderednem, orosz krémtortával álmodtam. Megjegyzés: Ölni tudnék egy ischlerért!!! 

Hetedik nap: Elmentem az orvoshoz... Vesztett súly: 25 deka! Hát nem kibaszás??? Egész héten füvet ettem, már csak az hiányzott hogy bőgjek mint egy tehén... és mindennek az eredménye 25 deka!!! Az orvos szerint ez normális, mert a nők lassabban fogynak,... főleg az én koromban. Alig tértem magamhoz. Ez a vén, trottyos doki nemcsak kövérnek de ráadásul öregnek is nevezett... ENGEM!!! Megjegyzés: SÜRGŐSEN másik orvost kell keresnem!!!

Nyolcadik nap: Ma egy sült csirke ébresztett fel. Esküszöm!!! Kán-kán-t táncolt a paplan tetején. Megjegyzés: A kollégáim kezdenek furán nézni rám...

Kilencedik nap : Ma nem mentem dolgozni, mert ismét a csirke ébresztett,... ezúttal hastáncolt. Egész nap tévéztem és határozottan úgy érzem ÖSSZEESKÜVÉST szőttek ellenem! Minden csatornán főztek. Lasagna-t, krokettet, meg töltött mittudoménmit... Megjegyzés: Új távirányítót kell vennem. A régit... kidobtam az ablakon.

Tizedik nap:
Rájöttem hogy Kate Moss egy tökfej!!!!

Tizenharmadik nap:
A mérleg skálája ugyanott áll. Meg sem mozdult! Egy megveszekedett grammot sem fogytam! Kínomban, megállás nélkül hangosan röhögök... Az orvos ijedt képpel azt javasolta menjek pszichológushoz. Megjegyzés: Ehhez az orvoshoz sem megyek többet. (Egyébként a csirke is úgy véli, hogy ez egy sarlatán.) Vagy pszichiátert mondott?... már nem emlékszem. Lehet hogy azért mert megfenyegettem a szikével???

Tizenhatodik nap:
Abbahagytam a fogyókúrát. Megjegyzés: Úgy felbosszantott a csirke, hogy mérgemben... MEGZABÁLTAM!!!

Remélem tetszett egy kicsit humorosabb bejegyzés is :)