Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szinte szénhidrátmentes somlói galuska

2016.10.16

Szinte szénhidrátmentes somlói galuska

 

Hozzávalók:
piskóta hozzávalói:
2 egész tojás
60g nocarb sütőmix
1 csomag sütőpor
10g kókuszolaj
NoCarb Eritrit-Stevia Édesítő
150 ml langyos víz

Egyéb:
1 csomag nocarb kakaós puding
20g sótlan mogyoró apróra vágva
1 db tojásfehérje
20g impact whey protein

Elkészítés:
Elkészítsük a piskótát.
A tojásokat szétválasszuk ,a tojásfehérjét gépi habverővel felverjük pici NoCarb Eritrit-Stevia Édesítővel, majd óvatosan összekeverjük a többi hozzávalóval.
A masszát sütőpapiros tepsibe öntjük és 20 percig sütjük.

Addig elkészítsük a pudingot.
Nocarb pudingot összevekerünk 300 ml vízzel és édesítjük tetszőleges mennyiségű NoCarb Eritrit-Stevia Édesítővel és folytonos kavargatás mellett készre főzzük.
Ha kész a piskótánk apróra vágjuk és leöntjük a pudinggal.
Majd meglocsoljuk a fehérjeporos öntettel (20g fehérjepor+minimális víz)
megszórjuk apróra vágott mogyoróval valamint egy kézi habverővel felvert tojásfehérjével díszítsük.
2 adag lett.

Tápérték:
Összes: 675 kcal, 43g fehérje , 10g ch , 38g zsír
1 adag: 337 kcal, 21.5g fehérje , 5g ch , 19g zsír

 

som--1-.jpg

 

 

 


 

proba05.png        proba06.png