Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Proteines boci piskóta

2015.08.12

 

Proteines boci piskóta

 

Hozzávalók:

30g 
IMPACT WHEY PROTEIN (ITT TALÁLOD)

30g aprószemű zabpehely

1 egész tojás

10g cukormentes  kakaópor
édesítő

szódabikarbóna
pici víz

 

 

Elkészítés:


1.) 20g fehérjeport, 30g zabpelyhet, a tojást pici szódabikarbónával és pici vizzel alaposan elkeverjük és egy mikrózható tálba tesszük,

2. )majd a maradék 10g fehérjéhez adunk pici vizet  egy külön tálba és félretesszük (ez lesz a végén az öntet)

3.) Még egy külön akár csészébe is a kakaóport pici édesítővel és egy kanál vizzel alaposan elkeverjük

4.)és a zabpehelyből készült tésztára kanalazzuk foltokba majd mikroba sütjük 1 percig ( Ha szükséges akkor ezután fordítsuk meg és még fél percig sütjük)

5.) A végén pici kockákra vágjuk a már kész bocis piskótát és meglocsoljuk a fehérjés öntettel.

 Én díszítésnek tettem rá egy kis összevágott mandulát is :)

 

 


Tápérték: (mandula nélkül)


332 kcal, 36g fehérje , 22g ch , 11g zsír

 

suti.jpg