Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Proteines aranygaluska

2016.02.07

Proteines aranygaluska

 

Hozzávalók:

piskóta:
50g lenmagliszt
1 egész tojás
15g fehérjepor
(ezt használtam)
pici víz
édesítő
2 késhegynyi szódabikarbóna (vagy sütőpor)

egyéb: 15g cukormentes darált dió
Öntet: 15g fehérjepor+pici víz

 

mypr.png

 

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan elkeverjük 
majd folytonos kevergetés alatt hozzáadunk egy kisebb mennyiségű vizet, hogy egy csomómentes masszát kapjunk.
A masszát tegyük mikrózható tálba és melegítsük 1-2 percig, hogy ne maradjon nyers.
Ha kész, vágjuk fel pici kockákra, szórjuk meg dióval és öntsük le a proteines öntettel aminek elkészítése csupán annyi, hogy 15 g fehérjeport egy pici tálban minimális vízzel elkeverünk megfelelő állagúra majd leöntsük vele a piskótánkat.

Tápérték:

473 kcal , 54g fehérje , 6 g ch , 21g zsír

 

12657797_1714858898727315_9118372746512468902_o.jpg

 

 

Ha tetszett a recept kérlek kövess facebookos oldalamon :)
https://www.facebook.com/KollyDiet/