Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Álom desszert: Szénhidrátmentes palacsintából

2017.01.09

Szénhidrátmentes palacsinta, vanília pudinggal,
 oreo keksz és szeletelt mandula díszítéssel

 

nevtelen.png


Hozzávalók:

palacsintához:

30g nocarb sütőmix
(itt)
30g impact whey fehérjepor
1 tojás
Nocarb 7x eritrit-stevia édesítő
(itt)
pici víz
2 késhegynyi szódabikarbóna

 

sütéshez:   15g kókuszolaj

Egyéb:
1db poharas update vaníliás puding (125g)
15g szeletelt mandula
0,5 darab oreo keksz a díszítésnek

 

Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit alaposan elkeverjük, annyi vizet teszünk hozzá, hogy palacsinta tésztánál picit sűrűbb masszát kapjunk amit majd pici korongokba kókuszolajon megsütünk.
Ha megsültek egymásra helyezzük őket, leöntjük pudinggal és megszórjuk mandulával, a tetejére pedig egy fél szelet oreo keksz kerül.
Én a gyorsaság kedvéért most update pudingot használtam, de választhatunk főzős változatot akkor pedig a nocarb diétás pudinggal készítem 
(itt) 

 

nevtelen.png

 

 


 

proba05.png        proba06.png